lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pentukurssi
Olimme Rentun kanssa kuuden kerran pentukurssilla. Tämän puolentoista kuukauden aikana kevät on saapunut ja poitsu on kehittynyt niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Vai voiko koirasta sanoa niin? No kuitenkin älliä ja intoa käyttää sitä päätä on tullut paljon lisää. Harjoittelimme kurssilla paljon kontaktin ottoa ja meitä opetettiin havainnoimaan koiraa. Rentun vahvuus oli ahneus. Mahapalkan motivoimana ja tarpeeksi usein palkattuna koira venyi hienoihin suorituksiin. Kurssin paras anti taisi olla se, että omistajat kokivat iloa ja onnistumista koiransa kanssa. Rentun mielestä parasta herkkujen lisäksi olivat hajut. Kurssin vetäjä nauroikin ettei kukaan muu koira mennyt niin nenä maassa kuin mäyräkoirapoika. Kurssit taisivat olla tässä vähäksi aikaa. Seuraavaksi meillä odotetaan jäiden lähtöä ja sitten aletaan treenata Almalle VERIä ja Renttu opettelee uimista. :)

8 kommenttia:

 1. Pentukurssi oli varmaan mukavaa. Hihii, Rentulla on tuossa muutamissa kuvissa kanssa hymy huulillaan, terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! Renttu näyttää ottavan kontaktia oikein mahtavasti. Meillekin pentukurssi oli aikanaan hyvä kokemus, suosittelen kyllä kaikille. Meilläkin tahtoi vaan osa ajasta mennä nuuskutteluun. Se on se mäyräkoiran muoto: pää on niin matalalla, että on ihan PAKKO nuuskia!:D

  VastaaPoista
 3. Heh... katsoinkin kuvia että kontakti näyttää hyvältä. Siitä se alkaa.

  VastaaPoista
 4. Oho, oikein kursseilla ollaan oltu? Kohta valmistut viisaustieteen tohtoriksi, onnea. Minä en ole joutunut opiskelemaan, mutta tiedän, että pentukurssi oli ollut Palvelijattarella ohjelmassa aikanaan. Mihinkähän se idea kaatui? Nyt Se sitten ihmettelee omapäistä koiraa, joka ei vahingossakaan tee mitään toivottua ; ) ; )

  VastaaPoista
 5. Kyl ootkin tottelevainen.

  Kiitos sydämestä!

  VastaaPoista
 6. No jopas, sultahan löytyy tutun kasvattajan koira :) Päivi on samalta paikkakunnalta, kun minä. Ja olikin suurena tukena Ronjan pentujen aikana :) kävi mm. Edellisiltana synnytystä tarkkailemassa tilannetta. Kun olin huolissani synnytyksen etenemisestä :)

  VastaaPoista
 7. Mitäs Almalle ja Rentulle kuuluu nykyisin?

  VastaaPoista