sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Mäyräkoiria siellä täällä

Sen jälkeen, kun meille tuli mäyräkoira on taloon hiipinyt pikku hiljaa mäyräkoiratavaraa. Ei paljoa, mutta kuitenkin. Ilman omia mäkeröisiä näitä ei varmasti olisi tullut. Kummasti sitä kaupassa tai ihan autoa ajaessa kiinnittää huomionsa omaan rotuunsa!


Tämä on lahja kälyltä ja pieni nuhjuisuus kertoo, että kukkaro on päivittäisessä käytössä.


Karkkarimagneetti on tietenkin must hankinta huoltoasemalta. ;)


Nämä koristemäykyt emännän äiti löysi romukirpputorilta pilkkahintaan! Alle parilla eurolla irtosi molemmat.


Rooman reissulla eräässä liikkeessä oli tällaisia Chopin merkkisiä keinonahkamäykkyjä avaimenperäkukkarona ja olkalaukkuna. Olkalaukku oli vähän ehkä liikaa emännän maulle, mutta avaimenperä piti kotiuttaa.


Ja tietenkin yksi kahvimuki pitää olla! Tämä on takavuosien R-kioskin Hana Deka keräilykamppanjasta. Mukana oli pieni pehmolelukin, mutta se on aikoja sitten tuhottu.


Mitä oman rodun koiratavaraa löytyy muilta koirablogaajilta?

18 kommenttia:

 1. Huisin hienoja mäyriäistavaroita! Kukkaro on erityisesti mun mieleen, eikä ainakaan kuvasta näy mahdollinen nuhjuisuus. Magneetti kirvoitti hymyn naamalle, hörähdyksen kera ;) Hauska isopää.
  Rapsuja Almalle ja Rentulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaron avulla saa lähikaupassakin liputtaa mäyräkoirarakkautta. ;) Kiitos ja takaisin rapsuja Ellille!

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja. Noi metallimäyrikset ovat ihan huippuja. Ne näyttävät siltä, että niillä voisi olla joku käyttötarkoitus esim pöydän kattamisessa. Veitsen lepuuttimia:):)

  Meiltä löytyy yksi pieni lasimaalaus, porsliinimäyris, pari tekstiilimäyristä sekä kaksi mäyrisaiheista lautasta ja yksi keraaminen naulakko. Lisääntyy sekin kokoelma pikkuhiljaa. Almalle ja Rontille rapsutuksia, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen miettinyt niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta. Ei ole vielä ainakaan tullut vastausta vastaan, mutta veitsenlepuutin olisi hauska. ;)

   Poista
 3. Ihan tuo on laatukamaa. Palvelijatar hankki pari mukia pojantyttärelle. Niissä on tietenkin oma kuvani. Hyllyssä on metallinen mäykky, jonka häntään voi sijoittaa sormukset talteen. Palvelijattaren laukussa roikkuu bling bling-mäykky. Ihan varmasti kokoelma kasvaa aina, kun joku aiheeseen liittyvä vempula osuu kohdalle.
  Mukavaa sunnuntain jatkoa kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormusmäykky olisi täälläkin tarpeen! Kiitos blogikamu!

   Poista
 4. Meilkin on tommonen hiano magneetti. Saatiin se Tiitu-mäyrisneidiltä, jota me ei olla koskaan tavattu, mut hän laittaa meille upeita kortteja ja herkkuja juhlapyhinä.

  On meil lisäks pari mäyris-tervetulookylttiä, lämppärimittari saunassa, sormusteline ja muuta kivaa. Supersiistejä noi teijän mukit ja kaikki. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Saunan lämpömittari olisi hauska. :D Sauna kun on yleensä aika persoonaton.

   Poista
 5. Meilläkin on tuollainen muki, emäntä löysi sellaisen ihan vasta kirppikseltä. Sitten meillä on avaimenperä ja auton ikkunassa mäyräkoiratarrat.
  Ja kaikkein hienoin on Saksan Mäyräkoiraliiton eli Deutscher Teckelclubin kankainen kauppakassi, joka saatiin lahjaksi sikäläiseltä ystävältä, jolla myös on tämän jalon rodun edustaja. Se kulkee mukana päivittäin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on kaivattu auton ikkunaan mäyräkoiratarroja, että saisi julistaa liikenteessä oikeaa rotua. :D Sopivia ei vaan ole tullut vastaan.

   Poista
 6. Näistä lempparit on nuo metalliset kynttilöiden edessä kuvatut mäykyt. Aivan ihanat. Ja lompakko <3

  VastaaPoista
 7. Vau mitä pikku juttuja oottekaan löytäneet! Miksei mun käsiin koskaan osu mitään noin kivaa (ja käytännöllistä)? Toi magneetti varsinkin on tosi makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee kaikissa yllättävissä paikoissa vastaan. :) Esim. tuo magneetti löytyi huoltoasemalta.

   Poista
 8. Mulla on kans tommonen metallimäykky :) vähän erilainen mutta melkein samanlainen. Sit löytyy paria ekokassia, t-paita. Ite tekemä liitutaulu ja palapeli. On niitä jotain "virallisia" rotupalapelejä ja kuva siinä on oikiastaan tosi ruma :( ruskealaikullinen möykky epäedustavassa asennossa.

  Etsystä löytyy hienoja mäykkytarroja! Aattelin omaan autoon sellaisen jossa on lyhytkarvaisia mäykkyjä, tyttö kansioita lukee jotain "dachshund girl" tai vastaavaa. Etsyssä on niin paljon kaikkea kivaa mäykkytavaraa!

  VastaaPoista
 9. Ihana iphonen korjaava tekstinsyöttö :D

  "Ruskealaikullinen möykky".... Niin Mäykky siis!
  "Tyttö kansioita" hmmm... Tyttö ja siinä...

  VastaaPoista