lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rokotussuoja jee

Rentun tehosterokotuksesta tuli tällä viikolla kuluneeksi vaadittu kaksi viikkoa. Se tarkoitti sitä, että me pääsimme herra mäyriksen kanssa ensimmäistä kertaa koirapuistoon! Alma jouduttiin vielä jättämään kotiin, koska neidillä on edelleen juoksut.
Päätimme tutustuttaa Rentun meidän lähikoirapuistoon sellaiseen aikaan, kun siellä ei tod. näk. olisi muita. Se onnistuikin. Poika pääsi rauhassa tutkimaan uusia hajuja, ihmettelemään vapautta ja juoksemaan oman pallon perässä.

Puistoilun loppupuolella sinne saapui sitten myös toinen koira. Hieman pisti naurattamaan, koska tietenkin mäyräkoiran pennun ensimmäinen tutustuminen koirapuistoiluun tapahtui tanskandoggin kanssa! Onneksi tämä koira, joka ei ollut meidän vakiotuttumme oli rauhallinen ja hyvätapainen. Tanskandoggi tuntui olevan eniten hämillään pienestä pitkulaväkkärästä, joka hääräsi ympärillä. Kuvista näkee, että aluksi Renttua hirvitti. Sitten tuli vaihe, jossa jättiläinen piti yrittää haukkua kumoon. Lopuksi kaveria piti yrittää jo leikkiin. Omistajille ja koiralle jäi hyvä mieli ensimmäisestä koirapuistokerrasta. Seuraavana päivänä menimmekin puistoilemaan siihen aikaan, kun kaikki tutut olivat paikalla.
20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli todella outoa olla noin ison kaverin kanssa tekemisissä. Oon liikaa tottunut mäykkymitoitukseen. ;)

   Poista
 2. Koirapuistot on parasta liikuntaa pikku mäykyille :D Mun Coconi luulee nykyään olevansa isokin koira kun se siellä temmeltää viisikertaa isompien kanssa suurella tunteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirapuistoilu on kyllä mahtia. Omistajan ja koirien mielestä. ;)

   Poista
 3. Melkoinen kokoero kaveruksilla..., M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Renttu olisi mahtunut kevyesti tuon isomman mahalaukkuun. ;) Onneksi jättiläinen tajusi kuitenkin tuon pienen ja pötkylän olevan koira!

   Poista
 4. Ihana pieni honkkeli tuo Renttu ;))
  Artun ensimmäisiä koirakamuja 5kk iässä oli tanskandogi. Koirien leikeistä on kuviakin jossain blogimme alkupuolella.
  Renttu näyttää niin söpöltä, kun yrittää uskalta, mutta iso kaveri vähän pelottaa :) Ja iso kaveri on ihan hämmentynyt suuren päänsä kanssa, että mihin mä nyt tän pienen kanssa joudun, onko se edes koira ;D))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Renttu on ihana pennun honkelo, kun isot käpälät tuntuvat välillä vievän koiraa eikä koira niitä. ;) Pitääpä käydä kurkistamassa noita teidän kuvia!

   Poista
 5. Mahtava kohtaaminen! Kyllä Renttu on reipas poika ja tosi onnellisen näköinen ekalla koirapuistoreissullaan. Siitä se lähtee, sosiaalinen elämä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisikin ollut sopiva otsikko. Sosiaalinen elämä täältä tullaan! ;)

   Poista
 6. Ihana vapaus, näyttää Renttu tuumivan ekoissa kuvissa. Vähänks on muikeensuloinen kuva toi viimeinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Renttu siinä muikeena liehittelee isompaa. "Hei, hei mä oon tosi hyvä tyyppi jookos. Ollaanks kamuja?"

   Poista
 7. Ekojen kuvien perusteella teillä on kasvamassa pallohullu. Mutta kylläpä oli koirissa eroa noin niinku koon puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona pallot eivät ole niin ihmeellinen juttu, mutta tuolla puistossa aivan mahti asia. :) Viime kerralla varasin mukaan oikein piippipallon, joten Renttu ei edes kaivannut nameja palkkioksi. Pitää vaan varoa pallottelua muitten aikana ettei tule riitaa.

   Poista
 8. Voiii, mitä vauhtikuvia! Oliko toinen ees vähän täpinöissään puistoilusta? ;) Ja aika hauska sattuma tuo "ensimmäinen koirapuistokaveri", mutta eipä näytä menoa haittaavan.

  Ja ihan mahtavaa, että teidän ensimmäiset puistoilut onnistui noinkin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuiset täpinät oli. ;) Oltiin kyllä tosi tyytyväisiä kun meni noin nappiin. Jatkossa vaan pitäisi rajottaa Rentun oleilua puistossa. Alma on sellainen sosiaalinen nöönöilijä ja jokaisen kaveri, mutta Rentusta löytyy tulta ja tappuraa. Sitä tarvitaan metsästyksessä, mutta koirapuistossa se voi aiheuttaa konflikteja.

   Poista
 9. Mäykyillä on tooosi iso ego, ei ole ongelmia minkään kokoisten kavereiden kanssa, ellei sitten kemiat ala tökkiä. Minun ensimmäinen 'viholliseni' elämäni ekan ulkoilutovin aikana uudessa kodissani oli - kauhakuormaaja. Se pudotti kauhansa hirmuisella metelillä maahan ja minä nostin älämölyn. Ryntäilin sitä mörköä kohti ja haukuin sen huolella. Silloin Palvelijatar totesi saaneensa melkoisen rambon minimäykyn muodossa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, Párek oman elämänsä Don Quijote! ;) Tuulimyllyt ovat vaihtuneet nykypäivänä kauhakuormaajaksi.

   Poista
 10. Pallohulluja nakkeja löytyy näköjään muualtakin kun meiltä. :D
  Eilisen saldo 3 uutta tennispalloa, yksi meni rikki jo alle 10 minuutissa.

  VastaaPoista
 11. Jei! Manullakin tuli rokotussuoja ihan juuri voimaan - paras asia kasvamisessa! Ollaan oltu vähän liian varovaisia tms., mutta nyt voisi tosiaan koirapuistoakin harkita! Pakko kuitenkin pitää varmaan vielä hihnassa. Ei se koiran koko vaan luonne - löytyy se sitten Manusta tai toisesta koirasta, mutta eniten ehkä pelottaa se, että siellä koirapuistossa on mäyräkoiran mentävä aukko...

  VastaaPoista