torstai 28. maaliskuuta 2013

Mökki

Koirat saivat uuden nukkumapaikan. Meillä oli jo hetken aikaa ollut puuttuvan pedin tekemä aukko. Etsin sopivaa yksilöä tuloksetta Facebookin nettikirpparilta ja eri nettieläinkaupoista. Koiran pedeistä pyydetän ihan naurettavia summia! Toki edullisiakin löytyy, kun vain etsii ja löytää. Lopulta sopiva yksilö löytyi vahingossa ihan tavalliselta kirpparilta hintaan 5€! Kankaan kuosi ei kyllä ollut meidän makuun tai sisustukseen istuva, mutta se oli pieni asia. Emäntä hullun leimasta välittämättä joutui ensiksi nuuskuttamaan mökkiä hyvän tovin ja vähän sen jälkeenkin pitkin kirpparia, että varmistui pedin kelvollisuudesta. Meidän edellisessä vuokrakämpässämme oli hometta, jonka seurauksena altistuimme. Tämän seurauksena emäntä haistaa heti homeen missä sitä onkin ja saa oireita siitä. Onneksi peti oli asiallisesti säilytetty ja emäntä pystyi ostamaan sen. Koirat ottivat mökin heti omakseen ja nukkuvat siellä päivittäin. Harmi vain, että mökki on aavistuksen pieni kahdelle mäyräkoiralle. Jomman kumman pää tai pylly tulee suuaukosta ulos, hih.Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille & blogikamuille!

6 kommenttia:

 1. Pahus, noitahan täytyisi olla kaksi. Miksei niitä ole rivitalomallisia? Toivottavasti sopu antaa sijaa ;)

  Hyvää pääsiäistä myös teille!

  VastaaPoista
 2. Sopu sijaa antaa, vähän näyttää, että olisi ahtaat paikat kahdelle:) Hyvää pääsiäistä teille toivottelevat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mäyräkoirat ovat läjäytyvää väkeä eikä pesästä synny riitaa. :) Vaikka ennemmin ne tykkäävät nukkua yksi kerrallaan siellä.

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, arvokkaita ovat kaupassa. Pienin koko ei nimittäin Nellille riittäisi. Löysin netin uumenista ohjeen pedin tekoon mutta kun näitä projekteja riittää ja töissäkin pitäisi käydä - siinä siis tekosyyt tekemättömyyteen :)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ideoita ja työkaluja kyllä löytyisi, mutta kun pitäisi olla vielä aikaa ja intoa toteuttaa. ;)

   Poista