maanantai 11. helmikuuta 2013

Ne ovat täällä taas
Tässä merkinnässä pohdin viimeksi, koska seuraavat juoksut tulevat. Nyt tiedämme että kolmannet juoksut tulivat 2/2013 eli kahdeksan kuukautta edellisten jälkeen. Mielenkiinnolla seuraan kuinka seuraavien kanssa käy. Alkukahinoiden jälkeen Renttukin uskoi ettei Alman pöksyt olleet uusi fantsu lelu. Jatkossa Renttu ei tulekaan niitä enää näkemään, koska pöksyt eivät pidättelisi jo sukukypsyyden saavuttanutta innokasta poikakoiraa.

10 kommenttia:

 1. Sisko ja sen veli :)

  VastaaPoista
 2. Täälläki alakaa minä päivänä tahansa. Raisa antaa Elmerin haistella, mutta eihän poika ennää juoksusen nartun perään tiiä mittään, ku pallit on poissa. Täällä näyttäs väli juoksujen kans olevan 7kk. Elmeri menee karkuun,kun Raisalle housut laitetaan. Luulee varmaan,että hänellekin laitetaan jotain noin inhaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Elmeri parkaa. ;) Olen täällä uhkaillut Renttua, että jos meinaa kuvitellakin murkkuikäisenä alkavansa miehuudessaan merkkailemaan sisälle niin silloin meille tulee myös poikapöksyt.

   Poista
 3. Oi, miten onnellinen olenkaan siitä, ettei Mirkulla ole enää juoksuja riesanaan (eikä emännänkään riesana)!
  Mutta tuo kaksikko - voi miten hellyttävä näky!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden juoksujen myötä täällä emäntä ei pistäisi yhtään pahakseen vaikka niitä ei jatkossa olisikaan.. Sen verran väsyttävää on lenkkeillä pennun ja kiimaisen nartun kanssa yhtä aikaa.

   Poista
 4. Arvasin otsikosta - ja ajattelin heti Renttua. Ovat kyllä suloinen kaksikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikki tuntuu järjestyvän itsellään. :) Aluksi pelkäsin, että pian tulevat juoksut yhdistettynä uuteen pentuun laukaisisivat valeraskauden. Sitten pelkäsin, että jos juoksuja ei jostain syystä alkaisikaan kuulumaan ajallaan ja Renttu ehtisi sukukypsäksi niin meillä olisi aivan muut pennut huolena.. :D

   Poista
 5. Aika hyvä tuo "sisko ja sen veli":) Rentusta muuten tulee varmaan sellainen helposti nypittävä karkkari, vähän veikkailen näin. Mistäs kennelistä se on? Saattaa olla, että olet sen kirjoittanutkin, mutta minulla on lyhyt muisti:) Molemmille hauveleille rapsuja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kasvattaja oli nimen omaan hakenut niukkakarvaisuutta jalostuksessa ja me ei sitä yhtään pistetty pahaksemme. Renttu on Tinean kennelistä Jyväskylän kupeesta. :) Almalla on taas karvaa molempien edestä. Paljon rapsuja Ossille!

   Poista