perjantai 18. tammikuuta 2013

Laivakoira

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Meillä on ollut todella lennokas vuoden vaihde molemmin puolin. Tämä viikko oli ensimmäinen yli kuukauteen, että elettiin arkea. Neiti mäyräkoira alkoi ihan tosissaan jo osoittamaan mieltään, kun aina oltiin liikkeessä. Ruoan kanssa alkoi olemaan takkua ja lenkeillä makkaraeläin joko mateli tai sitten paineli korvat putkella. Nyt tämän rauhallisen kotiviikon jälkeen oikein näkee kuinka Alma on rentoutunut. Rauhaa ei ole kuitenkaan tiedossa kovin pitkään.. Siitä lisää hieman myöhemmin.

Uskallan väittää, että Alma on ainoa, tai ainakin hyvin pieneen valioryhmään kuuluva, mäyräkoira joka on vieraillut jäänmurtajalla! Emäntä haki isänsä Oulun satamasta ja samalla avautui uusi kokemus koiralle. Ainoastaan laivaan meno lankonkia pitkin tuntui olevan hurjaa hommaa, mutta siitä päästyä laivan kannella oli mielenkiintoista. Pääsi Alma jopa nopeasti piipahtamaan sisätiloissa ja messistä kantautuneet hajut vaikuttivat koirasta erittäin lupaavilta! Harmi vaan että se oli emäntä, joka pääsi sinne syömään. ;)Onko muita mäykkyröitä jotka ovat päässeet vierailemaan erikoisiin paikkoihin?

6 kommenttia:

 1. Olli ei ole koskaan ollut isossa laivassa, eikä varmaan tule pääsemäänkään. Harva ihminenkään pääsee käymään jäänmurtajalla. Myöskin juna ja lentokone on koiralta kokematta.

  Almakin taitaa tykätä tavallisesta arjesta kaiken lomailun ja liikkumisen jälkeen? Ruokaa ja nukkumista kotona lämpimässä ja pehmeässä paikassa... mitä sitä muuta mäyräkoira kaipaa? Tai ihminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on ollut veneessä! Alma ei ole sellaista päässyt kokemaan. :) Junassa olemme matkustaneet useamman kerran. Koira kyllä osaa kertoa mikä on tärkeää. Oma lauma ja koti!

   Poista
 2. Vau Alma, moinen kokemus oli varmaan ihan upeeta. Vilmissä patsastelit niin rauhallisen oloisena vaikka meteliä varmasti oli, ehkä liikaakin.

  Eipä ole Ellikään ollut laivassa, eikä sen puoleen missään muuallakaan erikoisessa paikassa. Kotinurkissa vaan pyöritään, mut jospa ens kesänä saatais iso auto kuntoon, niin voitais vähän kiertää vaikka Suomenmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma on kyllä todella hyvä hermoinen mäykkyneiti. Olemme pienestä asti kiikuttaneet sitä erilaisiin paikkoihin joten ei se ihan pienestä hätkähdä. :) Karavaanaritouhuja me ei olla vielä päästy kokeilemaan! Se voisi olla mahtavaa mäykkyjen kanssa.

   Poista
 3. Olipa jännä paikka, ihme että Alma oli rauhallinen tuossa metelissä.

  Ei kyllä olla päästy käymään missään noin mielenkiintoisessa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan kokeilemaan. Se on ihmisestäkin mielenkiintoista seurata oman koiran käyttäytymistä. :) Vein tuossa hetki sitten Alman kesken lenkin läheisen ala-asteen viereen, kun siellä juuri alkoi välitunti! Alma meni niin hämilleen siitä liikkeestä ja kiljumisesta että löi pyllyn maahan ja istua tönötti siinä pää kallellaan hyvän tovin. :D

   Poista