keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tunnustus

Kaikki elämäni koirat -blogin Annamari jakoi tunnustuksen.


1. Koska aloitit blogin?

Blogi perustettiin maaliskuussa 2011, kun saimme tiedon tulevasta pennusta.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Kirjoitan mäyräkoira Alman elämästä. Välistä on käynyt mielessä kirjoittaa asian vierestäkin, mutta emäntä on saanut pidettyä itsensä ruodussa ja blogi on pysynyt koiramaailmassa.


3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?

Blogin teksti pyrkii olemaan humoristista asiaa unohtamatta. Emäntä harrastaa valokuvaamista ja yrittää täyttää blogia mahdollisimman laadukkaalla kuvamateriaalilla.4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?

Emäntä oli jo vuosia lukenut ns. muotiblogeja. Ennen omaa koiraa tietoa löytyi pääasiassa eri koirafoorumeilta. Oman koiran ollessa vihdoin tulossa päädyin lopulta KOIRABLOGIMAAILMAAN ja olin aivan hämmästynyt. Näin paljon mäykkyrakkaita ihmisiä! Näin paljon arvokasta faktaa tulevalle uudelle omistajalle! Ja näin iso vertaisympäristö! Vau! Miksen ollut aiemmin tänne eksynyt?! Myöhemmin lukeminen on laajentunut myös pariin muuhun muun rotuiseen koirablogiin.


Hei pliide mamma, pistä se kamera pois ja anna mun nukkuaaaaa!
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin saada päivitystahdin tiheämmäksi. Tällä hetkellä postauksia tulee noin kerran kuussa, joka on monista lukijoista varmasti liian vähän. Lisäksi haluaisin täydellisyysnatseiluni alemmaksi eli rentoutta kirjoittamiseen. :)

Tunnustuksen saa kuka vaan napata eteen päin!

15 kommenttia:

 1. Kiva, että bloggaat, vaikka postauksia tulisikin välillä vähän harvemmin. On ilo saada seurata Alman edesottamuksia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt emäntä on saanut inspiksen ja päivityksiä on tullut tässä kuussa kivasti. :) Taitaa johtua tuosta säästä ja siitä johtuen kasvaneesta sisällä vietetystä ajasta. Kiitos ja niin on ilo myös täällä seurata Mirkun puuhia!

   Poista
 2. Jokainen kato taaplaa tyylillään ja omassa tahdissa. Alma on söde!

  VastaaPoista
 3. No nyt selvisi miksi teidän kuvat on niin hienoja :) Tuota kirjoittamisen rentoutta kaipaisin minäkin teksteihin.

  VastaaPoista
 4. Söpön karvakasan alta kuoriutui kaunis neito!
  Toi vertaistuki on vallan mahtava asia, sitä ei voi olankohautuksella ohittaa. Mainittakoon vielä erikseen tuo kirjoituksesi "mäyräkoira hihnassa", siinä on paljon vertaistukiasiaa, jossa on itsellekin ammentamista.
  Ja tosiaan, kirjoittelet silloin kun energiaa ja inspiraatiota riittää. Omaan tahtiin. Sanoo hän, jolla itsellä on oma energiataso tämän tästä hukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pitää hienosäätää tuon karvan kanssa, mutta sitä ennen otan yhteyttä kasvattajaan. :) Pitää vähän kysellä neuvoja. Hyvä, että tuosta hihnakirjoituksesta on ollut muille apua! Ajattelin sitä kirjoittaessani, että kerron rehellisesti miten kivinen tie se on ollut vaikka teoriassa on osannut asian. Paljon rapsuja sinne Ellille!

   Poista
 5. Tiiätkö, mitä enemmän näitä kuvia kattoo tästä rodusta, sitä enemmän sitä alkaa jo silmä tottua, että meille on tulossa tällainen vauva =) Perustin bloginkin ihan sen ja perhe-hengessä, katotaan, miten meidän pienokainen tulee sopeutumaan meidän talouteen, miten lapset reagoi tähän karvaturriin =) Mutta tällä hetkellä vain mietteitä blogissa ja sitä odotuksen tunnetta, että koska pääsee nappaamaan blogiin ekat kuvat tästä perhelisäyksestä <3

  VastaaPoista
 6. Nyt löytyy kuvia meidänkin pennusta =)

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää joulua teidän koko laumalle ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! <3 Suloiselle Almalle joulusuukkoja! <3

  VastaaPoista