maanantai 5. marraskuuta 2012

Leikkii Aaman kanssa

Kummityttömme on kolme kuukautta vanhempi kuin Alma. Siksipä meillä on ollut todella hyvä tilaisuus opettaa Alma kunnialliseksi koirakansalaiseksi siinä kuinka pienten lasten kanssa tulee käyttäytyä. Alkuvaiheen pepun haistelusta ollaan tultu pitkän matkaa.


Tässä tiiraillaan pihalle viime viikonloppuna. Miettivätköhän yhdessä, että tylsää kun lumi suli pois. ;) Onneksi sisällä pystyi leikkimään palloleikkejä. Kummityttö osaa jo itse heittää palloa koiralle ja sen jälkeen topakasti komentaa "Aama iiti!". Palloja onneksi riittää. Niitä on kertynyt Epun lelukorin syvyyksiin ainakin parikymmentä. Tytön mieltä kiehtoo koiran kevytmetallihäkki. Pienenpänä piti vahtia ettei neidin sormet jää väliin, koska luukkua piti itse avata ja sulkea uudestaan ja uudestaan. Koira seurasi aluksi hölmistyneenä vieressä ennen kuin totesi ettei kai tässä ole mitään tekemistä hänen kanssaan. Tällä hetkellä häkin ovi pitää pitää salvassa, koska muuten eräs pieni prinsessa olisi ollut menossa sinne "Aaman kanssa". Päästyämme viikonlopun vietosta kotiin huomasimme kuitenkin että jossain vaiheessa salpa oli jäänyt auki. Alman pesästä löytyi puolentusinaa palloa.

7 kommenttia:

 1. Aivan alyttömän herttainen kuva tuo ensimmäinen. Yhdessä katsellaan isoa maailmaa.

  VastaaPoista
 2. Mirmu, koska Alma ja Eppu ovat yhdessä Pönttö ja Puntto, niin A ja M voivat olla yhdessä prinsessapari. ;)

  Nelli, niin on. :) Olisi vielä olleet kuvausolosuhteet otollisemmat niin olisi tullut oikea mahtikuva!

  VastaaPoista
 3. Oot reipas tyttö, Alma! Mäkin alan pikkuhiljaa tottua noihin pikkuihmisiin. Hiljaa hyvä tulee...:)

  VastaaPoista
 4. Myrky ja Tuisku, kiitos!

  Mirkku, jep! Ne on välillä vähän hassuja ja päästää välistä varoittamatta kovia ääniä, mutta on ne myös kivoja! Varsinkin silloin kun ne keksii että koiria voi syöttää! Harmi vaan, että omistajien mielestä se ei ole KOSKAAN hyvä idea! Plää sanoo mäyräkoira.

  VastaaPoista