torstai 1. marraskuuta 2012

Elämää suurempi ihme

Mäyräkoira on löytänyt vertaisensa. Meillä on muovinen vinkulelu, jota Alma ei saa rikki! Emäntä on jopa uskaltanut jättää sen työpäivän (8h) ajaksi mäyräkoiran huviksi ja se on silti ehjä! Yleensä Almalla on ilman valvontaa hupina luita, purumöklöjä ja köysileluja. Kaikki helposti tuhoutuva on ollut syömis-/tukehtumisvaaran takia pois kuvioista pitkän yksin olon ajan.

Tässä se on:
KONG Squeezz Bone
Emäntä oli skeptinen isännän tuodessa Almalle (taas) uuden lelun, mutta yllättyi positiivisesti. Vinkulelu on kestänyt jo kuukauden päivät ja se on kirkas ennätys. Jatkossa lelua pitää pistää välillä jemmaan, että se säilyttää viehätyksensä. Aivan satavarmaa ei kuitenkaan ole kestäisikö tämä mäykkypennun tuhovimman. 


Ainut outo juttu oli, että lelua ei meinannut löytyä suomalaisten lemmikkinettikauppojen tarjonnasta. Mäyräkoiran omistaja luulisi että vihdoinkin kun löytyy tällainen ihme niin se olisi jokaisen myymälän parrasvaloissa liput liehuen. Lelun ei myöskään luulisi olevan kovin vanha tuote, koska me ostimme sen ihan hiljan ja emme ole aiemmin siihen törmänneet. Emäntä pohti jo onko tämä kiinalainen piraatti (päällä lukee isolla KONG) ennen kuin löysi sen ulkomaalaisista nettikaupoista. ;)Mörkö-Almaa odottaa tässä kuussa ihka eka kerta oikealla nyppijällä! Jänskää siis luvassa.

9 kommenttia:

 1. Mistä olet siis ostanut tämän ihmelelun? Kahden karkkarin omistajana en ole vielä löytänyt sellaista lelua joka ei olisi viiden minuutin päästä päreinä. :)

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta! Meillekin heti tuollainen kestolelu! Mistä löysitte tuon ihmeluun?

  VastaaPoista
 3. Toihan kuulostaa aivan joka pojan ja tytön superlelulta. Täytyy saaha!

  VastaaPoista
 4. Mitäh! Almankestävä lelu! Maailmanlopun meininkiä... :)

  VastaaPoista
 5. Mäyräkoiran kestävä lelu - täytyy olla kaupunkilegendaa :) Täytyy olla superkiva koska sitä ei tuhota

  VastaaPoista
 6. Mäykkykamut, lelu on ostettu paikallisesta pienestä lemmikkikaupausta joka ei ole ketju. Heilläkin on oma nettikauppansa, mutta ihmelelu ei löydy sen valikoimasta. Alkoi oikein itseäkin ihmetyttää ja olen tässä katsellut tuloksetta eri nettikauppojen valikoimaa. o_O Amazonista lelu löytyy täältä: http://www.amazon.com/KONG-Squeezz-Bone-Medium-Colors/dp/B005191D8I
  Tuotteen kommenteista ilmenee, että osalla lelu on kestänyt ja osalla taas ei. Voin yrittää selvittää tätä asiaa ja kertoa täällä blogissa kun jotain ilmenee! :)

  Mirva, tämä enteilee zombien tuloa!

  VastaaPoista
 7. Mitämitämitä? Onko oikeasti olemassa leluja, jotka kestävät mäyristen rajun käsittelyn?:D Tuollainen on saatava tännekin!:)

  VastaaPoista
 8. Upean näköinen lelu ja ihmeen kestäväkin. Meillä Elli ei mikään ihan kauhea ole lelujan rikkomaan, pehmot kärsii eniten.

  No juu, myönnetään. Onhan sillä Almalla jo pitkäksi venähtänyt karva. Mutta on ne vaan niin söpöjä tuollalailla pörrösenään. Vaan ei auta, pakko on karkkarin turkki nyppiä, ettei mene pilalle. Tsemppiä Almalle trimmiin, koetahan kestää!

  VastaaPoista
 9. Eve, mekään ei uskottu että tämä päivä koittaa!

  Elli, meillä just eilen Alma sai Kongin piippailevan pehmonarusammakon jonka se saa vain valvonnassa. Ehdin kääntää selkäni ja Alman suu oli jo täynnä pumpulia. Ja sitten se pirulainen vielä nielaisi ne kuulessaan käskyn jätä! Mutta olen kyllä huomannut hiipumista lelujen rikkomisessa. Alma kiittää tsempistä. ;)

  VastaaPoista