perjantai 7. syyskuuta 2012

Täällä ollaan

Emäntä on ollut todella saamaton blogin suhteen. Mutta täällä me ollaan oltu ja käyty säännöllisen epäsäännöllisesti lukemassa muiden kuulumisia! :) Alman elämään kuuluu hyvää. Kesä kului uiden, reissaten ja temmeltäen koirapuistossa sekä uuden sukulaisflikan kanssa. Emäntä hyväksyi viime viikonloppuna, että on virallisesti syksy eikä helteitä koskaan tullut. Kuitenkin heti tämän jälkeen säätiedotus lupaili sunnuntaille hetkellistä lämmönnousua! Ei nyt enää, kun vihdoinkin olin asennoitunut toisin! Alma on päässyt haistelemaan jäniksen laahausjälkiä ja on vaikuttanut todella innostuneelta asiasta. Tarkoituksena olisi ostaa verta ja päästä tekemään verijälkiä, mutta metsästyskausi mietityttää. Pitää vielä kysellä ja pohtia. Nyt viikonloppuna Almalle olisi tarkoitus päästä kokeilemaan ekaa kertaa tutkapantaa ja tyttö pääsee nuuskimaan peuraa. Isäntä kävi ostamassa hälyliivin, mutta pieninkin oli liian iso. :3 Onneksi sen saa pienellä fiksauksella mäyräkoirasopivaksi. Tässä pari kuvaa Almasta ja Donnasta. Donna on siis tämä uusi sukulaisflikka. Jos joskus olen miettinyt toisen rotuista koiraa Almalle kaveriksi, niin Donna todisti että mäyräkoira tarvitsee toisen mäyräkoiran. En ole ikinä nähnyt sellaista leikkiä, painia ja huliviliä mitä nämä kaksi harrastavat!Alman pahasilmä Donnalle.


Moon nätti.

Sitten niitä rymykuvia.
Leikin lopuksi voi vaan maata yhdessä maassa ja kolisuttaa hampaita yhteen. Niin mäyräkoiraa!
13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja kiva, että olette palanneet linjoille!:)

  VastaaPoista
 2. Teil on kyl ollu lystiä. Oot Alma oikeessa, ihan parhautta mäyräkoirakaveri, vaik on muutkin kaverit mukavia. Kuhan on joku kaveri.

  VastaaPoista
 3. Hirrrmuisia painikuvia!:D Varovaisesti sitten siellä metsässä, ettei joku puolisokea metsämies erehdy saaliistaan!

  VastaaPoista
 4. Luulen kanssa, että monen mäyriksen paras kaveri on toinen mäyris. Toki muukin kaveri kelpaa, mutta aina kun Ossikin näkee tyttömäyriksen, sen silmiin syntyy sellainen loiste, ettei sitä näe mitään muuta toista koiraa tavatessa:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Mäyräkoirien leikkiä on kyllä ihanan palkitsevaa katsoa :) Näkee, että tykkäävät kun toinen on just saman kokoinen, eikä melkeen :)

  VastaaPoista
 6. Nelli, Donna kiittää. ;)

  Mirkku, vähän laiskan puoleista tämä omistajien blogielämä. :)

  Aikku ja Olli, kiitos!

  Myrsky ja Tuisku, isännänkin mielestä Alma tarvitsisi pikkusisarnakin.. Emäntää kammotuttaa pissahelvetin uudestaan alkaminen. :D

  Jalo, onneksi maastonakki on tarpeeksi matalalla hirvimiehille!

  Marja-Leena, haha olisi hauska nähdä Ossin kaunosielusilmät kesken lenkkiä.

  Maria, ja on just samat jutut. :) "Hei kato mä tukin tänne sun leuan alle!" "Joo ja tää hyppää ja töyppää nyt sua molemmilla etutassuilla!"

  VastaaPoista
 7. Ihana Blogi! Ihana Mäyräkoira! Mullakin on lyhytkarvainen uros mäykky mun blogista löytyy jotain kuvia :)ja liityin lukijaksi :D

  http://www.dachshund-smile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hei! Löysin tän sun blogin sattumalta ja tää on aivan ihana!

  Mulla on itellä kans kääpiömäyräkoira, jossa on myös jackrusselinterrieriä. Ja olen itse huomannut/ajatellut aivan samaa, että jos kaverin tälle mun Sulo-pojalle laitan niin se on kans mäyräkoira :)

  Luen kyllä jatkossa myös tätä sun blogia! :) Ja ihania nuo sun mäyrikset !

  -Eve

  VastaaPoista
 9. Sini ja Eve, kiitos kommenteista ja tervetuloa lukemaan! ;)

  VastaaPoista
 10. Ihan totta että mäyrikset on keskenään just eikä melkein sopivia kavereita toisilleen! Itse olen ajatellut sen johtuvan siitä, kun näiden kroppa on niin erilainen kuin muiden koirien ja erottuva muiden joukosta, että mäykyt jo pentuna kehittävät jonkun aivosynapsin liittyen tietynnäköiseen koiravartaloon, joita näkevät omassa sisarusparvessaan ja vanhemmissaan. Tällainen maallikon kotikutoinen teoria :)

  On muuten ihania kuvia, kauniita ovat sekä Donna että Alma!

  PS Kiitos blogivierailusta!

  VastaaPoista
 11. Tuossa on kyllä varmasti jotain perää, koska koirapuistossakin Alma varsinkin alkuvaiheessa kiinnostui eniten pitkän mallisista koirista, kun muita mäykkyjä ei ollut tarjolla. :) Basset Hound, Corgi, Dreeveri.. Mäykkyjen kanssa leikkiä tulee eniten.

  Kiitoksia ja vierailemme jatkossakin. ;)

  VastaaPoista