lauantai 22. syyskuuta 2012

Pinkki ufo

Meillä täällä tuli kiva uudistus tänä vuonna yhteen eläinkauppaketjuun. He vuokraavat paria erilaista aktivointipeliä kahden euron vuorokausihintaan. Emäntä kävi hakemassa tälle viikonloppua lähimmästä liikkeestä heidän ainoan vuokrapelinsä. Ensi kerralla käydään katsomassa toisen liikkeen vuokratarjonta. Meillä on siis vuokralla tämän viikonlopun ajan tällainen:


Peli on Nina Ottosonin ja vaikeusaste 1. Arvasin että ei tämä kovin vaikea ole Almalle, mutta pääasiana oli että koira saisi jotain uutta hauskaa tekemistä. Tänään peliä pääsee myös testaamaan noutajasekoitus Eddie, kun otamme pelin kyläreissulle mukaan. Meinasin laittaa loppuun videon Almasta pelin kimpussa, mutta soli liian iso. Sen sijaan saatte uusimman yhteiskuvan Alman ja Edin takalistoista. Tässä olemme lenkillä varmaan syksyn kauneinpana päivänä. Nyt tuolla pihalla on jo oikea syksy päällänsä.


Hyvää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea tuollainen vuokrausmahdollisuus! Nuo pelit kun ovat niin hirmuisen kalliita ja äkkiä opittuja, ettei raaskisi itse niitä kovin monta ostella. Hieno juttu, että tuollaisia kekseliäitä löytyy!:)
  P.S: Tyylikkäät takalistot!;)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lenkkeillä tuollaisessa maastossa, ei varmaan kauheasti ole pelkoa muusta liikenteestä. Peräpää-kuvat on söpöjä ;)
  Ellille oon muuten joskus ostanut sellaisen pulmapelin, jota vain harvoin pelataan mielenkiinnon säilyttämiseksi. Mukava tosiaan tuollainen vuokrausmahdollisuus.

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea tuollainen vuokramahdollisuus! :) Takalistokuva on hyvä, takalisto kuvat ovat aina hyviä ;)

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy kans Ottosonin pelejä, viimeisin hankinta on tästä teidän ufosta vaikeampi versio (http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/aktivointilelu-dog-tornado/7213133331153/) Siitä saa helpomman ottamalla vaan yhden kerroksen kerrallaan "käyttöön" tai sitten vaikeimman kautta kaikki kolme samaan aikaan. Suosittelemme :)

  Toi vuokraus on kyllä kiva idea just sen takia, että koira hoksaa kyllä varsin nopeasti näiden pelien jujun, eikä siinä sitten enää montaa sekuntia nenä tuhise. Vuokraamalla saa kivasti vaihtelua, pelit kun ei tosiaan oo mitään kauheen halpoja itelle ostettuna...

  VastaaPoista
 5. Mirkku, tuonkin pelin hinta olisi ollut 35€! Tyyristä.

  Elli, kyseessä on yksi meidän lempireiteistä. Tuolla uskallan päästää koirat vapaaksi ja mieli oikein lepää kun katselee kauniita maisemia sekä riemukkaita koiria. :)

  Maria, tuntuu että koneelta löytyy niitä aivan riittämiin. ;)

  Jalo, oo toi vaikuttaa kivalta! Toivottavasti saan tuollaisen joskus käsiini.

  VastaaPoista