sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Uimaan uimaan

Viime päivityksessä kävi jo ilmi, että Alma rakastaa uimista. Neidille on ostettu tälle kesää uudet (halppis)pelastusliivit ja pari vesilelua. Ostoslistalla on kuitenkin kunnon pelastusliivit sitten, kun hyvät tulevat vastaan. Tuo kuvissakin näkyvä pelastusliivi kustansi kympin ja siitä meni heti ekalla käyttökerralla yksi solki rikki. Nyt joka kerta Alma pitää tukkia osittain sisään, koska kyseisen soljen päät on kiinnitetty yhteen umpparille. Vesilelut ovat Almasta ihania. Riemulla ei ollut rajaa, kun vasta tositoimissa paljastui että toisen lelun sisällä oli piippi! Alman mielestä aivan mahti juttu. Piippi on vielä ainakin toistaiseksi hengissä, mutta pehmofrisbeetä on yritetty jo tuhota uimisten välissä.


Alman uimatyyli on todella huvittava. Toinen takajalka aina välillä vilahtaa ja häntä pyörii propellina. Suurimman osan ajasta häntä heiluu kuitenkin vedenpinnan yläpuolella. Välillä niskaansa venyttävä pötkelö näyttää aivan saukolta!

  

Totutimme Alman viime vuonna pikku hiljaa veteen. Emme kertaakaan nostaneet sitä uimaan vaan se tuli joka kerta omasta tahdosta veteen. Välistä oli kertoja ettei neiti halunnutkaan ja sitten taas seuraavalla kerralla tultiin taas kokeilemaan. Paras houkutin oli, kun oma ihminen ja/tai Eddie meni veteen. Kyllä siinä tuli jos jonkunmoista huutoa rannalla, mutta kun ei muu auttanut niin lopulta rääpälekin molahti veteen. Tänä kesänä Alma meni ekaa kertaa veteen aivan yllättäen. Neiti oli emännän isän kanssa kuumana päivänä mökkinaapureiden työnä piipahtamassa. Hetken vesimittareita seurattuaan hurja metsästyskoira oli yhtäkkiä räiskäyttänyt laiturilta veteen. Ja loppujen lopuksi kävi järvessä monta kertaa.

Koska mennään taas?
Ainut haittapuoli tässä uimatouhussa on se, että Alman mielestä vettä pitää juoda mahdollisimman paljon. Joka uimakerran jälkeen on pissaa tullut aivan älyttömästi. Nyt tiedämme tämän asian, mutta yhdet pissat ovat jo tulleet sisälle.. isännän kenkään! Tätä ennen oli Alma tehnyt lammikoita ulos kaksi kertaa. Emäntä ajattelee positiivisesti, että eiköhän mäykytär opi ajan kanssa uimaan suu kiinni. Onhan tämä eka kesä, kun sitä tehdään kunnolla.

10 kommenttia:

 1. Sun uintireissus näyttää niin mukavalta, että munkin pitää päästä kokeileen. Hieno loikaa ja pläts!

  VastaaPoista
 2. Nelli pyörittää myös häntäänsä, on se vaan hauska näky. Ihan kuin hännän aikaansaamalla energialla edistyttäisiin.

  VastaaPoista
 3. Myrsky, uiminen on parasta! T.Alma

  Nelli, katsoin juuri Sheriffien videosta että sielläkin pyörii häntä! Taitaa olla mäykkyjen ihan oma juttu. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai, viälä semmonen juttu, että me ollaan muutettu Vuodatuksesta Bloggeriin. Ku tos sun sivupalkissa näyttää olevan meijän vanha osote, niin tässä on uus.

  http://myrskytuisku.blogspot.fi/

  Mein väki lupas viiä mua uimaan ens viikonloppuna, jos ei sada. Vaik en mä kyl ymmärrä miksei voi uida sateellakin! Daa, kastuuhan sitä kuitenkin :D

  VastaaPoista
 5. Voi että, mahdottoman ihanaa seurata kun koissu menee uimaan. Almahan se varsinainen uimamaisteri onkin. Elliä ei oo kauheesti uitettu, viime kesänä muutaman kerran ja tänä kesänä kerran.
  Me seurattiin Myrskyä ja muutettiin kans bloggeriin, samalla avasin toisenkin blogin. Molemmat löytyy nimeäni klikkaamalla. Ellin blogista löytyykin nyt samantapaisia kuvia kuin täältä, eli kuvia eilisestä uimareissusta.
  Suloinen Alma pyyheeseen käärittynä <3

  VastaaPoista
 6. Alma, onneksi sä sentään oot valinnut hyvän pissapaikan. Ei kunnon uimapissoja kannatakaan haaskata!;)
  Ja oot kyllä mahtava uimari!

  VastaaPoista
 7. Myrsky, nyt on uusi osoite sivupalkissa!

  Elli, ihania kuvia toisesta uimamaisterista <3

  Mirkku, me ollaan aika varmoja että mäyräneiti on salaa nauranut partaansa kun isäntäväki on tehnyt uimapissalöydöksen. ;)

  VastaaPoista
 8. IHANA tuo viimeinen pyyhekuva! Jäin tuijottelemaan sitä pitkäksi aikaa :D

  Kateellisena katson uintikuvia muiden mäyristen blogeista.. Miksi oi miksi Doris ei innostu uinnista ollenkaan :(

  VastaaPoista
 9. Ihanat uimakuvat, taitava tyttö kun häntääkin osaa käyttää potkurina! :)

  Aslan kanssa juo vettä uidessaan ja yrittää napata kaloja matkaansa...ja myös pissaa veteen ;)

  VastaaPoista
 10. Eve, mäkin tykkään siitä. :D Almalla on niin rauhallinen ja tyytyväinen ilme sekä värimaailma on nätti. Ehkä Dodo kiinnostuu ensi vuonna!

  Maria, Aslan suuri kalastaja. ;)

  VastaaPoista