lauantai 26. toukokuuta 2012

Pöksykausi alkokoon!

Alman toiset juoksut ovat alkaneet. Pöksyt ovat pysyneet hyvin jalassa vaikka ovat perin hentoa tekoa. Emäntä odotti tätä tapahtumaa helmikuusta alkaen. Aina ilmassa oli selviä merkkejä.. Nykyisin uskon että tinttailu ja vaikeammat ajanjaksot kuuluvat vain tuon mäykkyneidin persoonalliseen elämään. Ja se että välillä koirapuistossa pojat ovat niin kiinnostuneita ja sitten taas eivät olekaan johtuu muiden koirien hajuista. Alma on tosiaan meidän eka narttukoira ja juoksut ovat olleet täysin uusi opeteltava asia. Tuttavaltani sain mielenkiintoisen kommentin. Hänen mukaansa juoksut alkavat seurata syklissään aikanaan koiran omaa syntymää ja siitä sitten toiset puolen vuoden päästä. Let's seurataan pitääkö tämä paikkansa. Nyt sykli on ollut: Alma syntyi 3/2011. Ekat juoksut 10/2011. Toiset juoksut 5-6/2012. Syntymästä sukukypsyyten meni seitsemän kuukautta. Nyt laskettuani tajusin, että juoksujen välissä oli myös se seitsemän kuukautta! Katsotaan miten kolmansien kanssa käy.

Tässä parisen kuvaa kännykän syövereistä. Alma terroristi 5kk riehuu ja loppuun rakas sammakko.


5 kommenttia:

 1. Juoksuhousuilla saa sitten varmaan lisävauhtia päivän pyrähdyksiin?

  Poikakoirana en osaa muuta sanoa kuin että tyttökoirat tuoksuu hyvältä :D

  VastaaPoista
 2. Alma pistää varmaan kaikki lähiseudun pojat pyörryksiin!:)

  VastaaPoista
 3. Outoja noi teidän tyttöjen juoksuhousut, kun sillon te ette yhtään kuitenkaan saan juosta meijän poikien kanssa. Siinä menee hukkaan hyvät juoksuhousut ja -vauhdit. Mut noi sun kuvas on kyl ylimaallisen söpöt.

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs ne pöksyt päällä pysyvät, minkälaista mallia? Meillä kun ei pöksyt pysy päällä ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Olli, Alma haisee omastakin mielestään hyvältä. Lenkillä pitää jättää monta monta pissaviestiä lähiseudun poitsuille!

  Mirkku, näin valitettavasti. :D Poikakoirien omistajat eivät varmasti oikein arvosta.

  Myrsky, kiitos! Alma on itse asiassa sitä mieltä että juokseminen ei tällä hetkellä edes oikein kiinnosta. Ne on noi hormoonit..

  Kaunis Nelli, Alman pöksyt löytyvät nettikaupoista nimellä Hurtta Pro nartunsuoja. Enismmäisten juoksujen aikana Alma yritti pöksyjä pois, mutta kielsimme aina kun näimme. Sitten aina kun pöksyt meni päälle niin hirveästi kehuja ja namuja. :) Nyt näiden juoksujen aikana Alma luikersi ensimmäisenä päivänä ulos pöksyistä ulos, mutta silloin siksi että alkoi putsata anaalirauhasia. Pöksyt menivät takaisin päälle eikä sen jälkeen onneksi ole niitä pois ottanut.

  VastaaPoista