tiistai 8. toukokuuta 2012

Koirapuistoilua

Ostimme eilen vihdoinkin pyöräilyraudan hintaan 47€. Hankinta oli pidemmän aikaan mielessä, mutta aina kun päädyin kahlailemaan nettikauppojen valikoimia sekä netin keskusteluita lopputuloksena oli pelkkä tuskastuminen. Lopulta sitten eilen vaan päädyin marssimaan lähinpään eläinliikkeeseen ja ostamaan sen mikä tarjottiin. Tänään sitten pääsimme ihanassa kevätsäässä ekalle pyörälenkille! Rautaviritelmä toimi ja Alma kirmaili heti ensi metreistä alkaen kuin vanha tekijä. Vapiskaa pyörätiet! Nyt vain pitää edetä Alman kunnon mukaan ettei edetä liian nopeasti. Samalla kertaa ostin 0,3dl matkavesipullon. Pyöräilimme tänään reilun kahden kilsan päähän koirapuistoon ja pidimme matkalla yhden juomatauon. ;) Takaisin tullessa ei enää tarvinnut. Videosta näkee, että näin ensimmäisellä kerralla pyöräilijän vauhti ei päätä huimaa.


Puistossa tapasimme ihanan amerikankarvatonterrieri tyttösen. Seuraava video typysten mylttäämisestä mistä ei meinannut tulla loppua!


Ihania kevätkelejä kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Meillä ei uskalleta tuollaiseen vauhtimenoon (ainakaan vielä tänä kesänä). Eikä meilläpäin juurikaan ole koirapuistojakaan, joten vähän toisenlaista menoa täälläpäin:)
  Ihanaa, aurinkoista kevättä teillekin!

  VastaaPoista
 2. Mylttääminen on metka sana, itse käytän tavallisentylsää painia -sanaa.

  Olikos mäykky ihan naatti juoksulenkin jälkeen?

  VastaaPoista
 3. Mirkku, ehkä sisälläsi asuu pieni vauhtipeto joka vasta nukkuu horrosta. ;) Katsokaa ensi kesänä, että miltä tuntuu.

  Nelli, Alma meinasi hiipua paluumatkalla mutta kotiin päästyämme en huomannut sen kummempaa uupumusta. :) Tuntuu, että vaikka minkälaista menoa olisi ollut ulkona niin kotona mennään aina samaa rataa.

  VastaaPoista