lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä!

Alma ja emäntä ovat nauttineet kevätkeleistä. Takatalvi ei ilahduttanut emäntää, mutta Alma oli jälleen kerran pentumaisen ihastunut uudesta lumesta. Monta aamulenkkiä meni kurvaillessa ja tempoillessa. Nyt nettiuutisissa on luvattu, että kevätkelit palaavat pääsiäisen jälkeen. Sopii emännälle! Saa ruveta tosissaan kuopsuttamaan ruukkupuutarhassa.


Vaikka takatalvi tupsahti niin silti siitepölykausi on päässyt alkuun. Niisk!


Lempparipuistikossa kirmailee paljon (pääsiäis)pupuja. Alma olisi kovasti halunnut päästä haistelemaan reittinsä lähimmän paistin pitkäkorvan työ.


Alma näyttää tällä hetkellä hullun puskatrimmerin alle jääneeltä. Runko ja niska on nypitty ja muualla talvikarva rehottaa. Isäntäväen on pakko ryhdistäytyä!

Oikein maistuvaa ja mukavaa pääsiäistä kaikille blogikamuille!

5 kommenttia:

 1. Näyttääpä siellä keväiseltä! Ja Almallakin taitaa olla jo kevättä rinnassa.
  Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Takatalvi ei ilahduttanut täälläkään, paitsi ehkä Elliä. Kummasti löytyi uusia hajujälkiä joita ei muka ilman lunta löydy.
  Elliäkin pitäis pikkuhiljaa alkaa trimmaamaan. Itse ajattelin aloittaa trimmaamisen ja lopun edestä vien sitten taas tutulle trimmerille, mikäli hän vaan ehtii. Katsotaan nyt miten meidän käy.

  VastaaPoista
 3. Nelli ihastui myös uuteen lumeen - aina ei emännän ja koiran mieltymykset osu samaan :)

  VastaaPoista
 4. Teidän kommenttien ja muiden kirjoituksia tutkittuani ilmeisesti (mäyrä)koirat nauttivat täysin siemauksen takatalvesta. :) Ja yhtälaisesti omistajat eivät. Onneksi kevät puskee taas pontevasti eteen päin! Ja kura lentää..

  VastaaPoista
 5. Pitipä tulla sanomaan vaikka pääsiäinen meni jo, että hyvää pääsiäisen jälkeistä aikaa. Sitten tuosta peitosta. Siinähän on vain pieni reikä. Jos se peitto olisi ollut meidän täystuhon käsittelyssä, peitto olisi tuon reiän kokoisina palasina... M-L ja täystuho-Ossi

  VastaaPoista