lauantai 18. helmikuuta 2012

Talven riemuja

Alma nauttii lumesta. Vasta satanut lumi saa sen aivan villiksi. Mikään ei ole hauskempaa kuin seurata pientä hullua riehujaa. Mukana meiningeissä hurjan harmaa Milla. Tosin tylsähkösti narun päästä osallistuneena.

7 kommenttia:

 1. Lumi on ihan parasta! Mäkin sain eilen vähän juoksennella vapaana, ongelmana tälläsellä kelillä on vaan tassukarvoihin paakkuuntuva lumi, sitä piti aina välillä pysähtyä mamman puhdistelemaan.

  Hurjan harmaa Milla taitaa tykätä lumesta kans, tolla turkilla tarkenee!

  VastaaPoista
 2. Oi! Vapaana juoksentelu on niin parasta. Almalla pakkaantuu lumi tassunpohjiin ja rintaan, mutta se ei menoa haittaa. Siinä vaiheessa ne ovat ongelma, jos neiti pitää pakata kuljetuskoppiin autoon. Silloin tulee poru jota pitää kuunnella koko matkan kotiin. :D

  VastaaPoista
 3. Almalla näyttäisikin olevan mukava peuhauskaveri. Sitä onkin varmaan kiva hiukan härnätä, kun itse on auki ja toinen on kiinni. Kuvista näkee kyllä, että Alma nauttii lumessa möyrimisestä.

  Elli juoksenteli ja peuhas viime talvena just samanlailla kuin Almakin. Tänä talvena se ei sitten enää olekaan innostunut hangessa pomppimisesta, vaikkakin muuten lumesta tykkääkin. Lieniskö syynä tammikuun juoksut ja juoksujen jälkeinen masis, vai ikäkö jo vaivaa? Viimenmainittuun en kyllä haluais uskoa kun ikää on vasta n. puoltoista vuotta.

  VastaaPoista
 4. Sehän näyttääkin wallan williltä tuolla uudella lumella :) Ihana tytsy!

  VastaaPoista
 5. Ellieli, Elli saattaa olla murrosiän kriisissä että voiko hän tänä vuonna enää touhottaa ja vouhottaa "niin kuin silloin lapsena". ;)

  Sheriffit, Alma lähettää kiitoksia!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Dodokin sekoaa lumesta :D Pakko päästä (umpi)hankeen riekkumaan :P Luulisi olevan vaikeaa noilla töppöjaloilla, mutta ihmeesti se vaan jaksaa :)

  VastaaPoista
 7. Viime viikonloppuna Almalla oli oikeasti haastetta päästä hangessa eteenpäin. Lumikansi oli päältä jäässä, mutta heti sen alla oli pelkkää höttöä. Ja sitä höttöä oli monta kymmentä senttiä. :D Ja typerä emäntä marssi koiransa kiukkuvinkumisesta välittämättä umpihangessa vaan eteen päin.

  VastaaPoista