perjantai 4. marraskuuta 2011

Tunnustus

Alma sai patistettua emännän pitkästä aikaa kunnolla koneelle ja pitää varmuuden vuoksi vahtia omalta lepopaikaltaan. Olemme saaneet tunnustuksen Me and the Mäyräkoira-blogin Nelliltä ja Fannilta. Kiitos siitä!


Tunnustuksen saaneen pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus viidelle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille viidelle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Uskon, että suurin osa on jo kyseisen tunnustuksen saanut. Jos joku kuitenkin jäi ilman, niin epäsuorasti tunnustan sen silloin sinulle. ;)

1:
Alman ensimmäiset juoksut olivat lokukuussa neidin ollessa 7kk. Tätä ennen omistajilla ei ollut paljon mitään kokemusta tai tietoa nartun juoksuista. Hoitokoira Milla on ollut kerran viikon hoidossa niin että juoksut olivat samaan aikaan. Onneksi netistä löytyi tietoa mm. se että tilanne ei todellakaan ole ohi siinä vaiheessa kuin vuoto lakkaa..

2:
Alman ensimmäisille juoksupöksyille kävi köpsösti. Onneksi ne olivat parin euron halpiaiset jotka jo käytön aikana alkoivat antaa viitteitä hajoamisesta. Juoksujen aikaan emäntään iski raju parin viikon influenssa ("Minähän en koskaan sairasta flunssia.") ja Alman ulkoilut kutistuivat takapihalla piipahtamisiin. Emännän sitten nukkuessa kuumehouruissa oli Almalle iskenyt kova kakkahätä. Voi sitä huudon määrää, kun mäyräkoiraneiti kakkasi omien juoksupöksyjensä sisään! Järkyttyneempää luontokappaletta saa hakea. :D Voin kertoa, että siinä vaiheessa omistajaa ei paljoa naurattanut.

3:
Alma ei ole sisäsiisti. Täysin toivoton tapaus se ei ole ja edistystä on tapahtunut huimasti pentuvaiheen jälkeen, mutta neiti ei tee vielä 100% kaikkia tarpeitaan pihalle. Viimeaikaisten turhautumisten jälkeen on omistajilla taas uutta puhtia rynnätä vielä ankarempaan sotaan pissalätäköitä vastaan.

4:
Alma syö Royal Caninin mini junioria, jota suositellaan syötettäväksi max. 10kk asti. Sen jälkeen vaihtuu ruoka, mutta emme vielä tiedä mihin.

5:
Alma on löytänyt lelujen hajoittamisen ilon. Pehmolelut odottavat korjaamista. Pehmeitä muovileluja ei enää tähän talouteen tule.

6:
Emäntä on synkimmillä hetkinään miettinyt miksi ihmeessä valitsi mäyräkoiran eikä mitään kivaa kilttiä sylipuudelia. Sitten taas järki on voittanut. ;)

7:
Eilen iltalenkillä meillä oli kolme vieraan koiran ohitustilannetta ja Alma käyttäytyi oikein mallikaasti. Emäntä oli ylpeä. Näissä tilanteissa tajuaa, että kyllä jotain menee sinne kalloon.

8:
 Tänään pääsemme viikonlopun viettoon mummalaan. Omistajat nauttivat perheen kanssa yhdessäolosta, saunasta, paljusta sekä hyvästä ruoasta. Alma nauttii Eddien kiusaamisesta sekä isolla markilla vapaana olemisesta. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. No heippa ja tervetuloa takaisin, pidähän Alma huolta että mamma tulee koneelle hieman useammin ;D Teitä on kaivattu!

    Ellilläkin oli ekat juoksut n. 7 kk:n ikäisenä. Se oli hieman aiemmin trimmattu ja nyt trimmautin sen taas ja odotan josko juoksut taas alkaisivat. Sitten kyllä pitää yhdistää että juoksut seuraa trimmausta! Onkos muuten Almaa vielä trimmattu?

    Yritin kans Ellille juoksupöksyjä, mutta tulin siihen tulokseen, että oppii paremmin pitämään itsensä puhtaana kun niitä ei ole. Kaveri taas kertoi, että koiransa ollessa n. 8 kk:n ikäinen ekojen juoksujen aikaan, se oppi sisäsiistiksi juuri juoksuhousujen avulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :D Emännällä oli syysirtautuminen koko netin ihmeellisestä maailmasta. Almalla oli trimmaus juoksuja aiemmin. Pitääpä tarkistaa valokuvien avulla tarkka aika, että pystyy pitämään silmällä seuraavaa kertaa. Loppukesää se kuitenkin oli, koska Alma nautti köllötellen auringosta ja minä taas nyhdin sormet kipeinä. ;)

    VastaaPoista