lauantai 19. marraskuuta 2011

Odotus

Alma ihmettelee missä se kauan hehkutettu ensilumi on? Siitä on kovasti puhuttu, mutta vieläkään siihen ei ole päässyt tutustumaan. Viestejä kuuluu, että sitä olisi nähty etelämmässä ja pohjoisemmassa, mutta ei täällä meidän leveyspiireillä! Emäntä ja Alma jatkavat maan värin tarkkailua.

Alman mielestä odotellessa voi ottaa torkkuja.

8 kommenttia:

 1. Kyllä tänä syksynä ollaan ensilunta saatu odotella ihan kyllästymiseen asti. Oulussa satoi perjantaina lumen maahan, mutta valitettavasti illalla sitä ei enää ollut. Kuin ehkä paikoin. Onneksi pikkupakkanen on tehnyt ulkoilun mukavaksi - ei märkiä tassuja eikä suihkuja lenkin jälkeen.

  Pidämme peukkuja, että Almakin pääsee kohta ensilumille!

  VastaaPoista
 2. Tänään aamulla maata peitti jo kuura ja ruohikko oli kohmeinen. Lätäkötkin jo jäässä... niillä oli kiva liukastella! Ehkä se lumi sieltä kohta, huomenna jo...?:)

  VastaaPoista
 3. Ei ole lunta täälläkään. Aamulla oli pakkasta n. 8 astetta, mutta onneksi ei tuule. En kyllä lunta liiemmin kaipaa, sillä se tietää aurailuja. Elli varmaan nauttii lumessa möyrimisestä, niinkuin se teki viime talvenakin.

  VastaaPoista
 4. Olli, täälläkin nautitaan siitä ettei tarvitse pestä kuraisia tassuja lenkin jälkeen. Almakin saa rynnätä suoraa takaisin sohvalle ulkoilun jälkeen. Jatkamaan sitä mikä jäi kesken eli torkkumaan mukavasti. :D

  Jalo, niin meilläkin! Ehkä se tulee lumi tulee sieltä ihan pian! Alma tosin paleli selvästi tänään pihalla. Emännän pitäisi pistää vauhtia kutimeensa että saisi villapaidan valmiiksi.

  Elli, hui! Noin paljon asteita! Tosin on täälläkin ihan hyvin voinut olla, koska mittari näyttää vielä päivällä miinus neljää.. Lumityöt ovat kyllä inhottava pakko.

  VastaaPoista
 5. lupasivat lunta eteläänkin mutta eipäs ole näkyny...

  VastaaPoista
 6. Voi ihana Alma :) Eipä ole täälläkään lunta.. Mutta onneksi sentään on jäätyneitä vesilätäköitä, niissä on kiva leikkiä ;) Doris-parka on ihan ihmeissään liukkaista kohdista, eikä meinaa pysyä pystyssä :D Sitten se yrittää kaivaa vettä esille.

  VastaaPoista
 7. Hei <ikimetsästä!
  Meilläkin lauma jo odottaa lunta, samoin me ihmiset. Löysin blogiisi Ollin sivujen kautta. Mukavaa joulunodotusta. Rapsuja!

  VastaaPoista
 8. Eve, haha voin kuvitella Doris-paran metsästämään vettä. :D <3

  Paloma, kiitoksia ja ihanaa joulunodotusta & rapsuja sinnekin!

  VastaaPoista