perjantai 25. marraskuuta 2011

Aktivointia

Nyt jotain täysin uutta Alman päiväkirjassa. Nimittäin ensimmäinen videomerkintä! Ostimme Nina Ottossonin pyramiidin ja tässä mallia mitä Alma kyseisestä vempeleestä tuumaa. Samalla periaatteella toimiva vekotin on näkynyt viime aikoina myös mm. Mäyräkoira Pyryllä.


Video on kännykkälaatua ja emäntä oli liian laiska etsimään mitään muokkausohjelmaa jolla turhia kohtia olisi voinut pilppoa pois. Ehkä ensi kerralla. ;)

9 kommenttia:

 1. Eiks kuule vaan ookin mahtava vempula. Saa leikkiä ja ruokaa karisee. Yhtäaikaa. Upeeta!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Lisäksi saa liikuntaa kun viimeiset parit hassut nappulat ovat kaikista vaikeimpia saada ulos. Silloin kiitää sekä lelu että koira kolinan säestäminä pitkin asuntoa!

  VastaaPoista
 3. näyttää pätevältä, kauppalistalle....

  VastaaPoista
 4. Voi että, miten suloinen Alma! ♥

  Lelukin vaikuttaa mainiolta, täytyy pistää meilläkin hankintalistalle tai ainakin kirjoittaa joulupukille. ;)

  Katsottiin video yhdessä Pepin ja Rillan kanssa. Molemmat osallistuivat innokkaalla ulinalla ja haukkumisella. :DD

  VastaaPoista
 5. Magee vempain. Hyvää tassutyöskentelyä. Menoa ja meininkiä piisas. Sä näytät tyylikkäältä tuon lelusi kanssa. Noin niinkuin tanssii tähtien kanssa tyyliin ;)
  Ellillä on Kapun vanha "jumppapallo" käytössään, periaate vähän samanlainen eli kuonolla tuupittava. Kapulla oli aina kova kiire ja hoppu pyörittää palloa ja se sai sen hetkessä lähes tyhjäksi. Ne viimeiset murut tosiaan on vaikeita. Elli puolestaan vähän tökkäsee ja toisinaan pallo palaa samaan asentoon, vaan silti sieltä aina muronen putoaa. On kyllä ihan erilaiset tyylit saada pallo tyhjäksi, molemmat toimii!
  Kännykkälaatu vaikuttaa varsin toimivalta!

  VastaaPoista
 6. Sama vempain löytyy meiltäkin. Se hankittiin Pinjan villeimpään pentuaikaan ja alkaa nykyisin jo olla aika harvoin käytössä. Vähenevän käytön syynä tosin ovat myös naapurit, neiti kun tuppaa hermostumaan lelulle ja paiskoo sitä aivan täysillä pitkin seiniä :D Teillä leikki näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis Nelli, suosittelen!

  Annamari, Ehkäpä joulupukki muistaa pyramiidin muodossa tyttöjä. ;) Alma ei muuten kiinnostu videoista, mutta sitten kun siihen kuuluu äänet niin ollaan niin terävinä. Pepille ja Rillalle rapsuja!

  Ellieli, Alma hoksasi heti käyttää tassua. Sitten kun on viimeiset nappulat on kyseessä niin sitten lelun perässä juostaan lujaa! Ja palaillaan aina nenä maassa samaa reittiä takaisin tarkistamaan ettei mikään nappulat jäänyt vauhdissa huomaamatta..

  Sunan, Tuosta kyllä tarvittaessa lähtee ääntä! Alma on leikkinyt nätisti paitsi eilen kun Edi noutaja tuli kylään. Neidille iski niin paniikki omista nappuloista, että lelu piti yrittää tyhjentää ennätysvauhtia! Ja sitten kun se ei onnistunut niin lelun kanssa ryskättiin menemään välillä räksyttäen. Lelu meni loppuvierailun ajaksi hyllylle. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiva tää video! :) Meilläkin suunnitelmissa jonkinlainen video jossain vaiheessa :)) Piristävät blogia kivasti!

  Meillä myös samanlainen ja erittäin suosittu vempain ;)

  VastaaPoista
 9. Eve, äkkiä (kiltistä!) Doriksesta videota kehiin. ;)

  VastaaPoista